04/06/2011 Xerrada de «Democràcia inclusiva»

L’acampada de Tarragona ha convidat als ciutadans de la ciutat ha assistir a una xerrada-debat a càrrec de Blai Dalmau, membre del grup d’acció de Democràcia Inclusiva de Catalunya.

Blai Dalmai, ens ha fet un breu anàlisi de l’evolució de l’actual sistema capitalista, el qual genera una permanent i creixent desafecció per part de la població cap a les actuals elits polítiques, econòmiques i socials. Després de fer un anàlisi sobre les darreres eleccions locals, caracteritzades pel creixent numero d’abstencions, vots nuls i vots en blanc, ens ha proporcionat un exhaustiu anàlisi de com la societat està cada vegada es veu més allunyada de la classe política dominant.

Des d’una mirada àmplia, la xerrada ens ha permès visualitzar com l’actual sistema econòmic només cobreix les necessitats d’una part de la societat, cosa que provoca que les desigualtats siguin cada vegada més grans.

Per solucionar-ho, el concepte de la democràcia inclusiva ens planteja la necessitat de fer una transició tranquil·la que ens permeti la possibilitat de crear unes noves institucions substitutives a les actuals, unes noves institucions que aconsegueixin crear una nova forma d’organització social que ens consueixi cap a un nou model més just, democràtic i participatiu, alternatiu a l’actual.

Més informació a: http://www.democraciainclusiva.org/

Una respuesta a 04/06/2011 Xerrada de «Democràcia inclusiva»

  1. Pingback: Activitats d’acampadatgn | #acampadaTGN

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s