Resumen Asamblea 23-Mayo

Acta del dia 23 de maig

Punts del dia

Comunicació a l’asamblea de les comisions.

En aquest punt les comissions van informar de les seves necessitats a l’asamblea i van quedar en reunir-se cada dia a les 18 hores per poder parlar de les idees noves de cada comisió i de les seves necessitats.

Comunicació a l’asamblea dels punts forts d’ acampadabcn

El dia 15 de Juny hi ha convocada una manifestació a Barcelona per reclamar els nostres drets, l’asamblea va decidir convocar una altra aquí en recolçament a la de Barcelona. Es va decidir montar una comissió de manifestació que es dediqués a organitzarla, demanar permisos i fer el traçat de la ruta de la mani.

Van sortir 3 voluntaris. Es necessita més gent.

Comunicació a l’asamblea que s’ha decidit fer grups de debat dels punts de demanda (manifest d’#acampadatgn

l’asamblea va aprovar que aquestos punts són mínims i que es debatrà als grups de debat quins son viables i quins no. I actuar en conseqüència.

Els grups de debat es juntaran a la plaça a les 18h i les conclusions dels grups es debatran a l’asamblea

Per últim va sorgir un altre punt important que és intentar mirar de que es pugui reformar l’estatut dels treballadors. Va vindre una noia molt interessada en aquest tema, que ha estudiat relacions laborals i està ara estudiant dret a la que li agradaria parlar amb el grup de debat diari per poder començar un debat. El grup de debat va parlar amb ella per poder montar alguna cosa

Sius plau, la gent que s’en vagi de la plaça i porti alguna cosa important, HA DE DEIXAR EL RELLEU A UNA ALTRA PERSONA ABANS D’ANAR-SE’N ahir no es va fer en algunes hores i no es va deixar be el testimoni als que es van quedar.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Resumen Asamblea 23-Mayo

 1. Txus dijo:

  Hola,

  he estat alguns dies a la plaça intentant organitzar l’assemblea però ahir no vaig poder acostar-m’hi. Permeteu-me que us feliciti pq poc a poc les coses comencen a rutllar. Amb organització les coses sempre surten millor.

  Ànims!

 2. acampadatgn dijo:

  Moltes gràcies Txus!
  Això és el que necessitem! I el més bonic és que som cada vegada més gent! Aquesta tarda hi ha gent que es dedicarà a organitzar una mica l’asamblea, si pots, acostat-t’hi a les sis! hi serem allà!

  Salut i força!

 3. sem dijo:

  Eis,

  Jo ahir vaig anar a visitar la gent de reus, que s’ho estan muntant de p**a mare! Potser tardaré algun dia més a tornar, però quan ho faci ho faré amb les idees renovades!

  Per qualsevol cosa teniu el meu correu. Seguiré informant des d’on estigui 😉

 4. Javi dijo:

  Hola chich@s, soy Javi de la comisión de logistica, por problemas en mi coche, no podre asistir a la reunión de la asamblea, espero me disculpeis, en cuanto tenga este tema solbentado, paso a veros, un saludo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s