15OCT: Gran Manifestació Mundial

Manifestació 15OCTEl proper dissabte 15 d’octubre, a les 18:00 hores, tens una cita ineludible amb els teus drets. Amb els drets de tothom i de tot arreu.

El Moviment 15M de Tarragona i la Plataforma per la Defensa dels Drets Públics, et convoquen a una Gran Manifestació Ciutadana.

És una manifestació unitària i de convocatòria mundial. En aquests moments està sent treballada, arreu del planeta, a través de multitud de xarxes ciutadanes, entitats i organitzacions populars compromeses amb la lluita per la Democràcia i pels nostres drets (al treball, a la salut, a l’educació, a l’habitatge…)

Segurament ja ens vas acompanyar a la masiva manifestació que va tenir lloc el 19J. I estem convençuts/des que també ens acompanyaràs en aquesta.
Perquè totes i tots sabem:

• Que les nostres necessitats són els nostres drets i, malgrat això, cada dia que passa ens volen imposar una nova retallada.
• Que ens fan viure en un planeta malalt, dins d’un sistema depredador que trenca amb l’equilibri ecològic, atempta contra la vida i ens obliga a consumir per sobre de la capacitat de regeneració dels recursos.
• Que vivim una democràcia segrestada pel poder de les grans finances i, malgrat això, vols lluitar amb nosaltres per retornar el poder a les majories.

El Moviment 15M de Tarragona et convida a participar en l’organització d’aquesta Gran Manifestació Ciutadana que ha de ser el resultat de l’esforç i la dedicació de moltes mans.

Tots els dies al Punt d’Informació situat al final de la Rambla Nova. A les 10:00 hores, si pots venir pel matí. A les 18:00 hores, si tens disponibilitat per la tarda.

Volem un crit ben fort i clar. Per dir prou. Per dir que volem una societat de persones lliures, decidint solidàriament sobre els assumptes que ens afecten i en equilibri ecològic amb un planeta que és casa nostra.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s