Manifestació 15OCT

Manifestació 15OCTT’animem a manifestar-te per les següents raons:

1- Per la defensa dels drets públics (ensenyament, sanitat, transports, serveis socials, etc.). Ens oposem a les retallades i privatitzacions. Hem lluitat per aconseguir uns serveis públics per a tots, no permetem que ens els robin per privatitzar-los.
Els drets públics no són un negoci!

2- El poble no ha de pagar el deute privat dels bancs. S’han quedat amb els beneficis i ara ens fan pagar les pèrdues. Hi ha una banca pública sota control social. Els especuladors són els causants de la crisi i a més es lucren amb ella, per això han de ser jutjats.

3- Per la derogació de la reforma laboral i la de les pensions, amb les quals ens han retallat els drets conquerits durant dècades. No només no han contribuït a crear ocupació, sinó que generen més precarietat, pobresa i desocupació.

4- El creixement descontrolat del capitalisme ha portat a una destrucció del medi ambient i a l’apropiació dels recursos de les futures generacions. Volem viure, treballar i produir en harmonia amb el medi ambient.

5- Redistribució de la riquesa i el repartiment del treball per crear ocupació digna per a totes les persones i, mentrestant, garantir un ingrés adequat a totes les persones aturades.

6- Per garantir el dret a l’habitatge. Cal paralitzar els desnonaments i garantir l’habitatge de lloguer a preus accessibles per a tots.

7- Per una democràcia participativa. Hem d’exercir el nostre dret irrenunciable a decidir el nostre present i el nostre futur. Cal donar una resposta ciutadana contundent i unànime que obligui als governants a posar-se al costat de la ciutadania. No volem ser espectadors sinó actors!

___________________________________________________________________________________________________________

Te animamos a manifestarte por las siguientes razones:

1- Por la defensa de los derechos públicos (enseñanza, sanidad, transportes, servicios sociales, etc.). Nos oponemos a los recortes y privatizaciones. Hemos luchado para conseguir unos servicios públicos para todos, no permitamos que nos los roben para privatizarlos.
¡Los derechos públicos no son un negocio!

2- El pueblo no debe pagar la deuda privada de los bancos. Se han quedado con los beneficios y ahora nos hacen pagar las pérdidas. Hay una banca pública bajo control social. Los especuladores causan y se lucran con la crisis y deben ser juzgados.

3- Por la derogación de las reformas laborales y de las pensiones que nos han recortado los derechos. No sólo no han contribuido a crear empleo, sino que generan más precariedad, pobreza y desempleo.

4- El crecimiento descontrolado del capitalismo ha llevado a una destrucción del medio y la apropiación de los recursos de las futuras generaciones. Queremos vivir, trabajar y producir en armonía con el medio ambiente.

5- Redistribución de la riqueza y el reparto del trabajo para crear empleo digno para todos y, mientras tanto, garantizar un ingreso adecuado a todas las personas desempleadas.

6- Para garantizar el derecho a la vivienda. Hay que paralizar los desahucios y garantizar la vivienda de alquiler a precios accesibles para todos.

7- Por una democracia participativa. Debemos ejercer nuestro derecho
irrenunciable a decidir nuestro presente y nuestro futuro. Hay que dar una respuesta ciudadana contundente y unánime que obligue a los gobernantes a ponerse junto a la ciudadanía. ¡No queremos ser espectadores sino actores!

Si podeis imprimir carteles y octavillas para hacer difusión, os estariamos muy agradecidos!!!

Cartel de la concentración

Octavillas de la concentración

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Manifestació 15OCT

  1. jj rovira climent dijo:

    I tambe contra els qui especulen amb els aliments mentre tanta gent mor de fam

  2. bruno dijo:

    Hola pels videos de Reus, aqui teniu el canal
    http://blip.tv/videobrutus
    Algu de comunicacio els volia…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s