12M15M

Concentració: NO A LA DICTADURA FINANCERA, ATUREM LES RETALLADES!!Sortim al carrer el proper 12 de Maig en una manifestació popular, creativa, no violenta. Sortim per a seguir mostrant la nostra indignació contra aquest sistema que per a manternir-se aplica unes retallades socials i laborals que van en contra de la immensa majoria de la població.

El 15 de Maig de 2011, milions de persones vam iniciar un procés de canvi social, tot donant un senyal clar i inequivoc que no som mercaderia en mans de politics i banquers i expressant de manera pública i massiva que la democracia representativa actual está agonitzant. La classe politica i els poderosos no han entés el missatge. Malgrat les creixents mobilitzacions i el clamor del malestar del 99%, aquestes classes dirigents segueixen aprofitant la crisi per expoliar la riquessa comuna tot posant en perill la vida de les persones.

El capitalisme ha decidit cancel.lar la democracia i ara ens governen els banquers. Es evident que aquest 1% de la població es el crim legalitzat al poder. El sistema actual ens aboca al desastre i hem de ser nosaltres els que prenguen les regnes del nostre destí.

Exigim poder constituent per poder recuperar la soberania que ens pertoca. Per això el 12 de Maig, després de un any protestant sense resposta, turnem al carrer amb unes exigencies legitimes i majoritaries, convocant mobilitzacions arreu i una vaga de consum.

Alguns ens hem organitzat i estem construint alternatives i solucions amb les nostres propies mans, però devant la repressió i els bloquetjos que se’ns imposen des de les institucions ens veiem obligats a reivindicar uns punts minims de supervivencia, ja que s’esta posant en perill la integritat de la poblacio amb unes retallades continues dels drets socials i laborals. Així doncs, amb el fi de garantir el dret a la existencia de la majoria de la poblacio t’animen a manifestar-te i exigir:

  • Ni un euro més per a rescatar els bancs. Auditoria ciutadana del deute. No pagarem el deute il.legitim creat per aquells que van provocar la crisi. Per una banca pública sota control social.
  • Educació, sanitat i serveis públics universals, gratuïts i de qualitat. No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics. Els drets públics no son un negoci!
  • Repartiment just del treball i la riquesa, salari digne i no a la precarització laboral. No a la jubilació als 67 anys. Retirada de les darreres reformes laborals.
  • Dret garantit a l’accés a l’habitatge digne. Dació en pagament retroactiva. Parc públic d’habitatges de lloguer social. Promoció de cooperatives d’habitatge. No als desnonaments.
  • Reforma fiscal que permiti distribuir de forma justa la riquesa que produïm entre totes i tots. No a l’evasió fiscal. Renda básica universal a totes les persones.
  • Democracia participativa. Hem d’exercir el nostre dret irrenunciable a decidir el nostre present i el nostre futur.


Y para defender todas estas reivindicaciones, para defender nuestros derechos, para que nuestra voz se haga oír, ven el 12 DE MAYO a la plaza de la Font, como hace un año. 

Está convocada una asamblea popular después de la manifestación, ven y participa en este acto verdaderamente democrático. Que se vuelva a oír la voz de la mayoría frente a esa minoría que no nos representa.

ACTIVIDADES 12M15M

EL 12M15M PREN EL CARRER!


Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a 12M15M

  1. Pingback: El poder de la Voz del pueblo y sus Artes: RE-VISTAZO 15 M : ANILLO DE INFORMACIÓN 15 M: « Xochipilli – Red de Arte Planetaria -

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s