Declaració de mínims

 

Proposta per la DECLARACIÓ DE PRINCIPIS TARRAGONA 

Punts que ens uneixen entre les diferents lluites, que ens indignen a totes i tots i per les quals creiem que hem de fer força de manera conjunta des d’aquesta acampada:

 1. Per la dissolució d’una política que no representa les nostres necessitats i la formació d’una democràcia directa, on la capacitat de decisió resideixi en la seva base.  (CONSENSUAT)
 2. Per una política honesta transparent i lliure de corrupció.  (CONSENSUAT)
 3. Per una economia social, ètica i sostenible que beneficiï a les persones  per damunt de les entitats financeres.  (CONSENSUAT)
 4. Aturar la reforma laboral i de pensions.  (CONSENSUAT)
 5. Per una sanitat, educació i serveis socials gratuïts i de qualitat.  (CONSENSUAT)
 6. Perquè som responsables de les nostres accions, reivindiquem que es garantitzi el desenvolupament ple i efectiu de les nostres necessitats i els nostres drets: civils, polítics, individuals i col·lectius.  (CONSENSUAT)

  

 

Propuesta para la DECLARACION DE PRINCIPIOS TARRAGONA

Puntos que nos unen entre las diferentes luchas, que nos indignan a todas y todos y por los cuales creemos que tenemos que hacer fuerza de manera conjunta desde esta acampada:

 1. Por la disolución de una política que no representa nuestras necesidades y la formación de una democracia directa, donde la capacidad de decisión reside en su base.  (CONSENSUADO)
 2. Por una política honesta, transparente y libre de corrupción.  (CONSENSUADO)
 3. Por una economía social, ética y sostenible que beneficie a las personas por delante de las entidades financieras.  (CONSENSUADO)
 4. Parar la reforma laboral y la de pensiones.  (CONSENSUADO)
 5. Por una sanidad, educación y servicios sociales gratuitos y de calidad.  (CONSENSUADO)
 6. Porque somos responsables de nuestras acciones, reivindicamos que se garantice el desarrollo pleno y efectivo de nuestras necesidades y nuestros derechos: sociales, políticos, individuales y colectivos.  (CONSENSUADO)

2 respuestas a Declaració de mínims

 1. Ramon Ferré dijo:

  D’entrada ànims. Em dic Rmaon Ferré, milito al GEPEC-EdC, entitat ecologista de les Terres de l’Ebre, Priorat, Conca i Camp de Tarragona, des dels seus inicis, fa 26 anys. Tenim una pila de motius ambientals per a continuar estant indignats: priorització de l’interès d’uns pocs per sobre dels de tots, inclosos els que encara no han nascut (nuclears, camps de golf, motorisme de muntanya, per posar només tres exemples), impunitat pels molts atemptats al medi que encara s’estan produïnt malgrat les centenars de denúncies que hem fet i fem, la venda als mitjans de comunicaciñói de que els problemes es solucionen afegint-hi més problemes (el apsi amb més habitatges buits i més cars ara en vol fer encara més exigint disposar dels terrenys públics de l’INCASOL, etc.). I per a reblar el clau: la llei OMNIBUS. Com deia, ànims i benvingudes i benvinguts al club!!

 2. ANGEL GRACIA dijo:

  TU DERECHO A VIVIR Y MORIR SANO NO FUNCIONA, PORQUE ES MEJOR NEGOCIO CUIDAR LA ENFERMEDAD QUE CUIDAR LA SALUD. NO EXISTE UNA SISTEMATICA QUE PREVENGA LAS ENFERMEDADES DEGENERATIVAS, EL PARKINSON Y EL ALZHEIMR QUE SUPONEN BILLONES DE EUROS PARA LAS TRANSNACIONALES FARMACEUTICAS Y MEDICAS Y QUE SE PUEDEN PREVENIR GRATIS., PERO, LO QUE YO NO SE NO EXISTE. LO QUE SE AHORRARIA EN ESTE DESPILFARRO SANITARIO SE PODRIA INVERTIR EN CREAR PUESTOS DE TRABAJO PARA LOS JOVENES. DESTRUIR LA SALUD PARA QUE LOS CIUDADANOS NO PUEDAN PENSAR, RAZONAR Y OBRAR EN CONSCUENCOA, DESTRUIR LA SALUD ES UNO DE LOS OBJETIVOS FUNDAMNTALES DEL SISTEMA. ES PRIORITARIO COMENZAR A PREVENIR ESTE TEMA QUE AFECTA A LA SALUD PUBLICA Y QUE MARTIRIZA Y HACE SUFRIR A LOS MIEMBORS DE TODOS LOS HOGARES DE ESTE PLANETA.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s