Nota de premsa 12/06/11

Bona sintonia entre els pobles.

La reunió de pobles i barris de la província de Tarragona i rodalies s’ha celebrat avui al matí a la plaça de la Font de Tarragona per intercanviar impressions i iniciar una comunicació permanent entre les diferents acampades de la província de Tarragona.
Palza de la FontAmb la finalitat d’iniciar tot un seguit de reunions periòdiques, les acampades de les diferents ciutats i pobles de la província de Tarragona s’han reunit avui a la plaça de la Font per iniciar un primer contacte personal entre alguns dels integrants de les diferents acampades de la zona.

A la reunió d’avui, organitzada per la Comissió d’Organització de
l’acampada de Tarragona, han assistit unes 50 persones provinents d’altres acampades de la província de Tarragona. En un primer moment s’ha proposat dividir per pobles veïns els integrants de les acampades en petits grups de treball, cosa que ha permès iniciar un primer contacte i informar sobre l’evolució i la situació actual de cada una de les acampades.

Després de dues hores, sobre les 14h, la Comissió d’Organització de l’acampada de Tarragona ha convidat als diferents participants a començar una segona reunió per posar en comú totes les impressions i propostes de les diferents participants.

El grup de persones que han integrat les poblacions del Penedès han informat de la necessitat de fer un bloc comú entre els diferents pobles de la zona i obrir un compte a la xarxa social N-1 per mantenir una relació fluida i constant.

El grup de persones que englobaven els pobles de les Terres de l’Ebre han informat de la decisió de crear una llista de distribució online per informar de les diferents activitats, debats i accions que es duran a terme en els diferents localitats.

La reunió dels integrants del moviment de Reus, Vila-Seca, Torredembarra i Tarragona han plantejat la necessitat de seguir amb les trobades entre pobles amb una periodicitat d’un cop al més. Amb aquest seguiment de les reunions es pretén continuar amb la comunicació i exportar els debats i les xerrades que es facin a cada una de les acampades de les diferents ciutats i pobles del voltant.

Totes els integrants han incidit en la importància de difondre la convocatòria de les manifestacions que es farà la propera setmana en les diferents ciutats de Catalunya, la de Reus del dia 18 de juny i la de Tarragona i Barcelona del diumenge 19 de juny.

La posada en comú final ha evidenciat la bona sintonia que existeix entre les diferents acampades, on tots els integrants han decidit tornar a trobar-se el proper diumenge, 3 de juliol, per continuar amb la comunicació, analitzar l’evolució de les comissions i evitar que el moviment acabi diluint-se un cop aixecades les acampades.

Mes informació:
Web: acampadatgn.wordpress.com
Fecabook: Acampada TGN
Twitter: #acampadatgn

Una respuesta a Nota de premsa 12/06/11

  1. Pingback: Acta trobada Pobles de Tarragona a TGN Diumenge 12/06/11 | #acampadaTGN

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s