Acta Assemblea DIJOUS 02/06/2011

ACTA DIJOUS 2 DE JUNY DEL 2011

  1. Presentació.
  2. Informació comissions.

Comissió de organització:

      Aquest dimarts es va realitzar una reunió de comissions per tal de organitzar, cada cop ho fem una mica millor, quan estigui tot més clarificat ja s’explicarà.

 Com a proposta es planteja fer una reunió de coordinació de les comissions.

Comissió de activitats

Debats aquesta cap de setmana divendres, dissabte i diumenge.

Comissió de jurídica

 Si creieu que la comissió jurídica ha de mirar coses que s’avisi amb antelació. Que es tingui en compte en futurs ordres del dia.

3.  Mobilitzacions.

Dimarts sanitat a les 14:00.

4. Actituds individuals /col·lectives.

IC mitjans de comunicació. Ahir van venir els mitjans de comunicació i han donat la informació que els ha interessat. Els mitjans de comunicació poden ser útils, però s’ha de anar amb certa cura. Ser concisos per tal que no siguin mal interpretats. Posar notes de premsa.

 IC deixar marge de confiança a la gent, ultra democratisme també es dolent.

 ACORD: ho escriuen com a nota de premsa.

 IC si es donen informacions consensuades en assemblea es correcte, o informar xerrades i activitats es bo.

5. Accions a nivell local.

 IC jo a àmbit local com a estudiant de institut m’agradaria fer reflexió i actuar en els servei educatiu. Jo vaig al Marti franques i el institut es cau. Van fer obres i els van estafar. Estan fent obres novament. A part de les retallades en el àmbit de salut i cultura, fer comissions o plantejaments com a Tarragona Juan XXII, que no sigui correcte. També dir que els professors i alumnes Vidal i Barraquer ens reunim a les 11:00 i tallem la imperial Tarraco. Des de els professors ens comencem a moure.  Ami no ,’agrada que algú foti un vot al meu institut i s’enfonsi.

 IC hay temas muy importantes como el trabajo y la vivienda. La gente se está quedando sin casa, y con la ley del 24 de diciembre hay el desahucio exprés y es mucho más fácil que te echen de casa. Y como dice la constitución todo ciudadano tiene derecho a una vivienda digna. Artículo 35 dice que todo el mundo dice que tenemos derecho a  trabajar, EL 39 que velaran por la seguridad y la economía de la familia. Los políticos nos dicen que la única forma de contribuir al país es ir a las urnas. Si ellos dictan al mercado. Como vamos a ir a votar?  Esta escaseando las formas básicas. La mayoría de leyes salen de la constitución. Seguimos en el mismo punto o peor. Por mi propondría, en Andalucía hay un pueblo que se llama Marinadela, y ocupaban las tierras.  Hay muchas comisiones y algunas se han reducido.

 IC Jo el que faria plantejar-nos a nivell més endavant seria relacionar les accions a nivell laboral amb els mínims després de la manifestació del 19 de juny.

 IC concretar que definíssim el que son accions a el que son mesures. Ex Com volem fer arribar aquets missatges. I l’altre es fer performance. De les mesures concretes que ens han arribat, separar les mesures en àmbits de tema. Crec que ens em de centrar en la manifestació. Considero que s’han de fer grups d’experts.

 Hi han com diferents possibilitats:

  • Idea proposada en l’assemblea i que hi hagi gent que surti a l’assemblea per portar-la a terme.
  • Depèn de quins termes que surtin portar-la a accions i a continguts i viabilitzar des de les comissions que es porten les tasques a fer.

6. Ocupació.

 Aquest debat va sortir per idees múltiples. Va sorgir per la necessitat de si buscàvem un local quan plogués o al hivern.

 IC sobre este tema la ocupación en principio no lo veo bien. Lo que sí que creo que sería una buena reivindicación seria pedir el local ayuntamiento, un local en principio que es público. En base a esto en burgos se realizó un espacio cultural.

 IC En el tema de l’ocupació de l’espai públic es que es derogués la ordenança de civisme.

 IC com espai públic seria com espai públic abandonat.

 IC yo quería comentar como ocupación de espacio público. Como punto de partida a nivel local. A la gente la echan de casa. El ayuntamiento no tiene capacidad de habilitar viviendas a nivel local. Reclamar al ajuntament el dret a la vivenda real. No es falacia o utopia. Perquè no a un nivell local.

 IC en resposta a lo que dèieu fa molt temps que es demanen locals per reunint-se, es difícil que et concedeixin el que demanes. L’últim era la tabacalera. Crec que tenim autoritat de agafar un lloc del l’ajuntament i tenir-lo de la nostre mà.

 IC si es tria un espai per inconvenient quan plou. L’inconvenient de quan s’ocupa es que sempre hi ha de haver algú allà.

 IC un company va dir que oferia el cal pobre. Seguim a la plaça i quan el necessitem anem allà.

7.  Punts de l’ordre del dia.

 Obrir un petit debat de que esperem de aquest moviment.

 IC Jo el deixaria per després de la manifestació.

 IC Tot esta molt poc madur no cal valorar-lo de abans de temps. No cal posar-lo abans de temps ja que ens dividirem.

 IC un debat no decisiu però si de intercanvi d’idees. Una decisió no seria realista.

 IC Estoy de acuerdo con él, no un debate político pero si una visión de futuro. Qué tipo de organización va a ser de esto.

 ACORDS:

 -Hi han opinions dividides. El tema es porta assemblea.

8. Torn Obert de paraules

 6:30 transgènics.

 Moderadora que vagi la gent a les trobades de acampades i que ens informin del que s’està coent.

 IC que es porti material que es de molt bon grat.

 IC accions pràctiques. Per mi es construir una nova xarxa sense dependre la gent de aquí

 endalt. Llavors si les coses no funcionen doncs anem creant alternatives. Les coses han de ser més actives, i les coses adquireixen més credibilitat.

 IC no vull que em tracteu per un paranoic, però en espai públic no es pot parlar. Parlem-ne.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s