Acta Assemblea Dilluns 06/06/11

Intervenció especial treballador de Telefònica

Hi ha colectius que fa temps que lluiten. Ells fa temps que reclamen que parin d’aturar llocs de treball i que donguin feina. En prinicpi no som els únics que en aquesta situació de vergonya, s’ha de movilitzar a la gent. El que estem reclamant en aquest moments no són millores per nosaltres, sinó que les empreses amb beneficis demanin llocs de treball. No podem reclamar que donguin feina les empreses que estan desapareixent,  però si a les empreses que estan fent tot el contrari. Cada dia que passa destrueixen llocs de treball. Sindicat COBAS propasa que donem suport dies 8, 15 i 22 de juny per denunciar la política de destrucció de la empresa. A les 11:00 h. Ramón i Cajal hi han dos sedes de telefónica.

Ens hem de coordinar tots plegats.


INICI ASSEMBLEA

 

1. Presentació

Llenguatge de signes.

Es pregunta si hi ha algú que necessiti traducció.

 

2. Comissions

Comissió de comunicació

Hem decidit designar un responsable que surti pels mitjans convencionals. En primer lloc preguntar si esteu d’acord en fer aquestes entrevistes i després demanar un portaveu.

ESTAN D’ACORD, no ha sorgit cap portaveu.

Comissió d’activitats

Explicació activitats. Estaran al taulell en la plaça. També al wordpress.

Comissió manifestació

Dia 19 de juny manifestació. Falta Informació, pancartes, ….

Quedar demà a les 6:00 per realitzar les pancartes.

Activitats abans de manifestació:

– La casserolada Pl. Font més passeig cada dimecres fins al dia de la manifestació:

Dimecres, dimarts i dijous

ACORD: Aprovat concentració cada dimecres a les 19:00 h.

– Roda de premsa com a acampada per informar de la manifestació ( Relació amb punt anterior comissió comunicació).

Informan dels diners; Falten diners per la acampada. Es proposa que es donin diners.

Comissió d’exploradors

Calendari programat per propaganda i difussió (Pl. Font). Es faran també asseembles.

Animen a que vagi la gent a les asseemblees per donar opinió de les coses.

Hi ha dos dissabtes que tenim megafonia i podem fer difussió de la manifestació i acampada.

Comissió logística

Reciclar menjar. Els diners s’acaben i el menjar també s’ha de buscar una solució. O demanar diners o fer una comissió de suport al reciclatge.

ACORDS: La gent no mostra una bona resposta a recollir diners però tampoc a crear la comissió de buscar menjar. La comissió de logística es questionara les solucions.

 

3. Petit recordatori acta de ahir.

 

4.   Quins passos em de seguir.

S’informa de forma esquemàtica de les propostes de Barcelona i Madrid de continuació del moviment. I s’agefeixen informacions de els membres de l’assemblea. (Foto anexa).

IC Barcelona ens vem reunir per territoris en una hora i mitja no era espai sufucient. Hi havia una trobada monogràfica per tal de quedar tot el camp de Tarragona. I entre tots definim una estrategia conjunta.

IC el altre dia  a televisió española, crec el tracte que estan donant no es real. No sap com es pot demanar a la televisió pública.

IC Des de Girona el campament en principi es va considerar que era indefinit, el dimecres tenim una assemblea. Ells fan dos dies a la setmana dimarts i dissabte. Les comissions treballen en temes concrets. Fan dos tipus de movilitzacions, dimarts als barris i el divendres concentració – passa a l’ajuntament i micro obert( No establiu horari micro obert).

IC Des de Reus aguanten la acampada. La acampada la mantindran pero a les festes desmantelaran. A la bisbal del penedés segueixen.

IC La acampada de Mataró segueixen i volen anar en bicicleta fins a Barcelona.

IC El vendrell començaran a acampar a partir de dimecres. Anirem ajudar-los.

IC Valls cada cop que hi ha un event els hi fan treure el punt d’informació. Segueixen acampats.

 

5.   Pla de evacuació.

-Lectura pla de evacuació acampada Sol.

IC Resistencia pacífica o no pacífica.

IC Pensem una mica en l’objectiu de resistir pacíficament. I quin són els objectius. Considerar la possibilitat de marxar sense la debilitat del moviment. Ja que hi ha la possibilitat de que ens desacampin abans del dia 11 de juny. L’objectiu es mantenir l’organització, llavors intentar organitzant-se abans del dia 11. I Replanteja el desacampar abans de temps.

IC Company ha comentat si volem resistir o no. Si decidim resistir aquest rumor de desallotjar-nos o no corre a nivell de canvi de consistori. Proposta d’anar a dormir el dia 11 de juny. El dissabte estar aquí. Convocar el màxim de gent possible. I intentar reunir el màxim la gent possible.

IC En tema logística parlem en dia 10 o dia 11. I si ens fan fora. Vindran protaveus i gent dels pobles de Tarragona, no se sap si es donara abast amb tot.

IC Hi han els plens municipals que són públics, i informar que es el que decideix desde la nostra ciutat. A nivell informatiu.


6.   Torn Obert de paraules

IC la mostra de teatre es solapa amb dances tradicionals.Us sembla correcte? Sembla que es mantindran un màxim respecte en les activitats realitzades a la plaça.

IC Fotocòpies amb informació: de com fer les denuncies. Possibilitat de realitzar una petita explicació.

IC Després de l’estiu sera Tarragona lloc per els jocs del mediterrania. Aqui s’hauria de pensar quin tipus de ciutat volem. Quin tipus necessitat necessitem. A veure quin tipus de resistencia podem fer conforme a aquest tipus de destrucció del Territori.

IC Hauriem de començar a pensar en teories en l’àmbit local. D’accio proposta o reivindicació. Pensem en coses concretes. Fa dues o tres assembles vem proposar la cartellera per tal de donar llibertat de expressió dels ciutadans. Per una banda definir un a mica la plataforma en accions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s