Acta Assemblea extraordinaria Dijous 09/06/2011


1. ÚNIC PUNT DE L’ORDRE DEL DIA: CONTINUITAT ACAMPADA

El moderador fa referència a diferents propostes escoltades aquests dies i les emmarca en les diferents possibilitats.

AIXECAR ACAMPADA:

-Indefinida

-Definir data:

20/06/11
Altres.

ACORD: la gent mostra consens en definir una data.

Es proposa una nova proposta per altres: el dia 11 de juny. Ho basa amb que podria desalotjar el dia 11 de juny.

IC Si desalotgent els mossos d’esquadre seria dolent pel moviment. El que tinc clar es que no seria positiu que introduissin violència des de la plaça. El impacte que podia tenir a nivell de desmovilització seria per veure quines característiques ha de tenir el moviment per tal d’arribar a persones que no tenen el nivell de compromís com nosaltres. No volen episodis de resistència encara que sigui amb ressistencia pacífica.

IC Estic d’acord que hem de marxar de una forma organitzada per això crec que marxar demà es molt precipitat. S’han de polir coses a nivell organitzatiu intern. I faltarien uns dies més per acabar-nos de preparar.

IC El risc que ens desalotgin es des de el primer dia. El compromis de estar aqui ja el tenim. El comportament que tinim es bastant exemplar. Per altra banda des de l’assemblea ja s’havia discutit.  El dia 20 ja que la ultima nit es pot juntar molta més gent.

IC estic d’acord amb el company, tot i saber que hi ha risc, no ens desalotjaran. La idea del comunicat és una bona estratègia. Si el dia 20 omplim tota o mitja plaça. Podem ser molts més però marxem perquè volem. Es una mostra de força. Ho poden seguir fent, no patiria per això. Els dies de la mani animar a acampar. Animaria també a acampar el divendres i el dissabte d’aquest cap de setmana.

IC En referent al desalotjament fins ara, estem en forma ilegal des del començament de l’acampada. Els mossos d’esquadra intervenen quan des del seu punt de vista es més interessant intervenir.

IC Per part de la moderadora m’ha semblat manipulat el definir data o no. La violència sempre hi ha hagut i sembla que hi hagut por. Quan hi ha violencia hi ha més gent a la plaça perquè la gent s’adona molt més. Per mi estaria bé indefinidament.

IC JOoveig bé lo del dia 20.  Si el dia 20 ve més gent no ser perquè em de definir un dia de tancada perquè tothom pot marxar quan vulgui.

IC Per mi l’acampada es un mitjà no un fí. Si es vol quedar la gent a l’acampada que es quedi. Jo estic sorpresa que fins i tot pot arribar a estar bé que hi hagi violencia perque sino el dia següent hi ha més gent. Quan dels que estan aqui estan segurs. Si venen i ens reprimeixen la gent sortira de casa seva.

IC Fa tres o 4 dies que els acampats fem reunions o petites assemblees, parlant en veu dels acampats si em donen el permís :tota la gent que esta a la acampada vol quedar-se fins al dia 20. A mi m’agradaria que hi hagués un impas, fer un canvi de acampats per que hi ha gent.

IC hem de pensar com desalotjar si pacificament o no. També preguntant-se si quan vingui  i ens dieun que marxem marxar. (Possible punt de l’ordre del dia de pròxima assemblea)

IC Els de reus vindran quan aixequin per les festes la seva acampada.

IC Si desmontamos o no la acampada se tiene que emmarcar en algo más general. Hemos de emmarcar-lo en organos decisivos como la barcelona i la puerta del sol. Como los otros se irán el dia 12 aqui irán a piñon. Si somos apaledaos la movilizacion del dia 19 sera mermada. Hasta el dia de hoy hemos avanzado en la organización. Hemos de pensar cuando nos quedamos para que no se suicide la capacidad organizativa. No estoy de acuerdo que hay que levantar porque la guardia va a venir a pegar-nos. No hacer la de salir corriendo como los conejos.

IC La majoria de la gent i la que acampa, es la de marxar el dia 20. Entenem que el 99% de la premsa no val la pena. Em de fer un comunicat de premsa ja que ens protegeix. I desligitima la actuació de la policia. Si aquí hem de rebre pals aguantarem i rebrem pals.

IC No crec que ens haguem de centrar en madrid i barcelona. I nosaltres aguantarem fins al dia 20.

IC Nosaltres som menys i necessitem més temps i per això encara no marxem perque no ho tenim preparat

IC El que decideixen si estem a la acampada o no ho fan els acampats. El tema de les assemblees i l’organització. Parlar en la pròxima assemblea de com ens organitzem al futur.

IC Jo voldria comenatr una certes coses, volia dir que estem en un moviment que es global. I que una cosa va lligada a l’altre. L acampada es un mitja, i ho hem de tenir clar. Sobretot el que ens interesa es sortir d’aqui organitzats. Si sortim superorganitzats per mi fantàstic.

IC Sólo repetir algunas cuantas cosas que hemos dicho, no nos representa nadie. Si ellos deciden tirar-se por un puente no hemos de tirar-nos por un puente. La decisión de mantener la acampada la deciden los acampdados. Y la finalidad de la acampada .

IC Mostrar descontento era una finalizadad y la otra es acabar muy bien organizados. Yo preferiria aguantar esta semana para acabar de organizar-nos mejor. Y como el dia 19 tenemos mucho soporte seria acabar la acampada un mes más tarde. Las assembleas, el punto de soporte el punto de información. Al final no cambia el gobierno. Lo que estamos diciendo hoy más que nada es utilizar los medios como estrategia para asegurar-nos que no nos peguen y nos metan multas. Como sois pocos es una manera de asegurar-nos.

IC Jo crec que no assegura el comunicat de premsa que no vinguin els mossos d’esquadra.

IC Si els mitjans mostren que marquem un dia, llavors tenen menys raó de que ens facin fora.

IC A mi estos gilipollas no me han de dir si me quiero ir o no.

ACORD: Aixecar el dia 20 de juny.

2. Torn obert de Paraules

IC Reunió de tots els pobles el diumenge a les 10:00. Fem reunió el dissabte a les 9:30 de la nit.

S’acaba de aclarir a la assemblea de demà.

IC Por el recorte de derechos humanos. Vendra el sabado todo el dia una chica de SIRIA, y se pondra un punto de información. Después de esta assemblea minuto de silencio por la actuación de las fuerzas de seguridad en las cortes de valencia.

IC S’ha preparat un punt de evacuació , que afegiré un document que ha dessarrolat la comissió de jurídiques. I la comissió farà una mescla dels dos.

IC Hi han octavetes i dina-3 i dina-4.Un policia quan té uniforme no es persona perque es un robot es persona quan es treu l’uniforme.

IC Per l’assemblea de demà es parlara el tipus de resitència pacífica.

__________________

Lectura del manifest per les les agressions en les corts de valència dels manifestants. I minut de silenci.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s