Nota de premsa 05/06/11


L’assemblea de l’acampada de Tarragona ha informat sobre la reunió celebrada amb els integrants d’altres acampades de Catalunya celebrada el dissabte a Barcelona.

 A l’assemblea del diumenge dia 05 de juny s’han parlat sobre els diferents aspectes de caire organitzatiu. Des dela Comissiód’Organització s’ha plantejat que no es facin les assemblees cada dia, ja que a partir d’ara es realitzarà més sessions informatives de com s’estan organitzant les comissions. A més a més s’ha proposat que en aquest espai es puguin enfocar més activitats, ja siguin debats o xerrades, on tothom pugui participar.

 Per aquesta raó s’ha informat sobre la realització d’un calendari compartit i comú entre totes les comissions on es podran programar les futures activitats.

Per altra banda, s’ha informat que hi va haver un grup de persones de l’acampada de Tarragona que van assistir a la reunió conjunta del dissabte ala Plaçade Catalunya amb les diferents acampades de Catalunya. Els integrants de l’acampada de Tarragona es van reunir amb els diferents integrants de les acampades de la província del Tarragonès i del Baix Camp i van decidir fer una reunió conjunta el diumenge dia 12 de juny de tota la província ala Plaçadela Fontde Tarragona, per continuar amb la comunicació entre les acampades del voltant. Des dela Comissiód’Organització s’ha posat èmfasi en la importància que totes aquelles persones dels diferents pobles que vulguin participar en el projecte es posin en contacte amb les respectives acampades o assisteixin a la reunió que es farà a Tarragona.

 Des de la reunió del dissabte a Barcelona també es va decidir convocar una casserolada el dia 11 de juny, a les 12h coincidint amb la constitució dels Ajuntaments i es van anunciar futures mobilitzacions: la manifestació del dia 15 de Juny a Barcelona contra els pressupostos dela Generalitat, les manifestacions de Barcelona i Tarragona (conjunta amb la plataforma contra les retallades) del dia 19 de Juny i la del dia 18 de juny a Reus.

 A l’assemblea també s’han tractat altres punts com la necessitat de parlar dels passos a seguir a partir de les properes setmanes i la necessitat de comunicar-nos amb altres acampades mitjançant les noves eines de comunicació. Per aquesta raó s’ha proposat que a nivell individual o col·lectiu es vagi treballant sobre les diferents alternatives amb les quals es pot dirigir el moviment un cop aixecada l’acampada.

 Per últim s’ha recordat la xerrada-taller que es farà el dilluns dia 06 de juny a les 19h, ala Plaçadela Fontsobre l’objecció fiscal.

 Un cop finalitzada l’assemblea s’ha informat sobre les diferents eines de comunicació que es poden fer servir per a estar connectat/da i/o seguir l’evolució del moviment.

 
 

Web: https://acampadatgn.wordpress.com/
Facebook: AcampadaTGN
Twitter: #acmpadatgn

Comissió de comunicació de l’acampada de Tarragona.
comunicacion@gmail.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s