Nota de premsa 06/06/11

 

L’acampada de Tarragona continua.

L’assemblea de l’acampada de Tarragona continua l’acampada i planteja redistribuir les jornades d’assemblees i reunions mentre es prepara per les diferents concentracions convocades pel més de juny.

En l’assemblea realitzada el dilluns dia 06 de juny s’han tractat diferents punts programats establerts en anteriors assemblees. En un primer moment, s’ha donat pas a les informacions de cadascuna de les comissions que conformen l’acampada de Tarragona.

La Comissióde Comunicació ha presentat una proposta referent a l’ús que havia de fer l’acampada de Tarragona dels mitjans de comunicació locals convencionals. S’ha aprovat iniciar el contacte amb els mitjans de comunicació de Tarragona per portar la veu de l’acampada als mitjans i anunciar les diferents mobilitzacions que s’estan preparant: la concentració i casserolada del dia 11 de juny, amb motiu de la constitució de l’Ajuntament i la posterior manifestació del 19, convocada junt ambla Plataforma Ciutadana pels Drets Socials i Contra les Retallades.

Tot seguit, la Comissiód’Activitats ha informat sobre les diferents activitats que estan anunciades en el bloc de l’acampada www.acampadatgn.worpress.com i que es duran a terme durant aquesta setmana ala Plaça dela Font.

La Comissióde Manifestació ha informat de les diferents accions que es durant a terme durant els propers dies per a anunciar la manifestació, per una banda la voluntat de convocar una roda de premsa conjunta ambla Plataformai la necessitat d’anunciar la manifestació mitjançant megafonia al cotxe.

La Comissiód’Exploradors ha anunciat que durant el cap de setmana s’han fet diferents sortides amb l’objectiu d’informar a la població de la convocatòria de la manifestació i de donar informació general del propi moviment sorgit del 15.M. A més a més, des d’aquesta comissió, i conjuntament ambla Comissióde Logística s’ha comunicat la importància que la gent es vagi adherint al moviment.

Un cop acabades les intervencions del conjunt de les comissions a l’assemblea han parlat les diferents persones que a títol individual podien donar informació del que estava passant i com s’estaven organitzant altres acampades de l’Estat Espanyol.

Un cop s’ha recollit tota la informació del conjunt de les acampades presentades, l’assemblea ha passat a presentar els punts que es tractaran en la propera assemblea del dimecres 08 de juny: començar a parlar del que és el que s’espera del moviment, preparar el pla d’acció en cas de desallotjament forçós dela Plaçadela Font, i pensar propostes d’accions per les concentracions del dia 11 i 15 de juny.

Per acabar, durant el torn de paraules, s’ha donat veu a un dels afectats pels acomiadaments de Telefònica dels darrers anys. L’afectat ha informat sobre les concentracions que es faran els dies 8, 15 i 22 de juny, a les 19h, al C/ Ramon i Cajal, davant la seu de Telefònica de Tarragona. Des d’aquest grup de treballadors es demana que les empreses que obtenen beneficis, en comptes d’acomiadar a treballadors, comencin a generar ocupació.

Un cop acabada l’assemblea s’ha tornat a informar sobre les diferents vies de comunicació que disposa la població per participar o estar al dia de tot allò del que es debat a les assemblees.

 

 

Web: www.acampadatgn.worpress.com
Facebook: AcampadaTGN (comunitat)
Twitter: #acampadatgn

Equip de comunicació de l’acampada.
comunicaciontgn@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s