EL LLIBRE DE L’ASSEMBLEA

ANIMA’T, FEM EL LLIBRE PER A QUE NO ENS ROBIN LA MEMÒRIA: LA MEMORIA DE LA ASSEMBLEA NECESSITA EL TEU ESCRIT, LES TEVES VIVÈNCIES I EL TEU TESTIMONI. 

Per tal de fer un llibre de la assemblea es necesssari que tota la assemblea hi participi, tothom hi ha d’estar representat; perquè altres no ens escriguin la nostra història. I per a que no ens robin la memòria.

Nosaltres som protagonistes de la història.Hem de mostrar el nostre punt de vista manifestant les nostres vivències com a testimoni històric en un procès enriquidor. Es tracta de recollir totes les reflexions sobre els passos que hem donat per tal de seguir caminant endevant. Cal creiem en les nostres possibilitats de canviar el rumb de la història com a persones actives de la societat.

En un futur serà un record de la nostra petjada en un moment  en el que vàrem ser conscients de manera colectiva de que un altre món es possible.

Envia’ns les teves reflexions per correu electrònic a l’adreça  comunicaciontgn@gmail.com  posant com assumpte: EL LLIBRE DE L’ASSEMBLEA

Necesitem fotos, dibuixos etc…

Escrit en arial 12, interliniat 1,5, màx 2 pàgine

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s