Nota de premsa 02/06/11

Palza de la FontEl dijous, dia 2 de Juny, com cada dia s’ha fet l’assemblea diària on s’han tractat en un primer moment la informació pertinent de cada comissió. La comissió d’organització ha proposat fer una reunió setmanal, cada dimarts a les 19h, del conjunt de les comissions que conformen l’acampada de Tarragona. Per altra banda la comissió de comunicació ha plantejat redactar un escrit per als mitjans convencionals per poder comunicar qui som, que fem i les intencions que tenim a curt i mig termini. A més a més, s’ha proposat i aprovat elaborar una nota de premsa diària, que s’exposarà al bloc de l’acampada https://acampadatgn.wordpress.com on s’informi de les decisions i de les conclusions de cada una de les assemblees diàries.

Per altra banda s’ha informat sobre les diferents activitats programades per aquest cap de setmana. Comencen les activitats el divendres dia 3 de Juny a les 20h amb una xerrada sobre economia critica. El dissabte dia 4 s’ha programat una xerrada a les 19h sobre democràcia inclusiva. El diumenge dia 5 a les 12h del matí, es farà un taller sobre el que representa a l’hora de fer la declaració de la renda l’objecció fiscal, i per acabar, a les 18h està programada una altra xerrada sobre la sobirania alimentària.

Us recordem que l’assamblea esta convocada per a després de les activitats.

Per aquests motius s’informa de que el divendres dia 3 no es farà assemblea ja que està programat que la xerrada sobre l’economia critica tingui 2 hores de duració.

Alhora l’assemblea ha servit per presentar altres temes per a tractar en futures assemblees com el debat sobre l’ocupació de l’espai públic i el debat sobre la naturalesa del moviment, què n’esperem o cap a on volem dirigir-lo.

Com sempre s’ha informat sobre les diferents vies que tenim per a la difusió dels nostres debats, accions i/o activitats.

Facebook: acampadaTGN
Twitter: # acampadatgn
Web: https://acampadatgn.wordpress.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s