Nota de premsa 09/06/11

Tarragona ja està organitzada i decideix aixecar l’acampada el dia 20 de juny.

L’assemblea de Tarragona ha decidit aixecar l’acampada el dia 20 i continuar amb la feina de les comissions i del propi moviment a la mateixa Plaça de la Font.

L’assemblea del dijous dia 09 de juny del moviment sorgit arrel del 15 de maig ha decidit aixecar l’acampada el dia 20 de juny, pràcticament un mes després d’haver-se instal·lat a la Plaça de la Font. La decisió ha estat consensuada per l’assemblea a proposta del conjunt de les persones que estan acampades a Tarragona. A la mateixa assemblea s’ha decidit continuar, després del dia 20, amb el moviment a la Plaça de la Font, on es mantindran les reunions de les comissions, les xerrades, debats i les assemblees, on s’anirà parlant sobre cap a on es dirigeix el moviment.

L’assemblea ha remarcat la importància de treballar durant aquesta setmana en la preparació i difusió de la manifestació que es farà el dia 19 de juny conjunta amb la Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics.

L’assemblea ha aprofitat per anunciar que el dissabte dia 11 de juny a les 21:30h es farà una reunió de comissions per preparar la trobada amb els integrants de les acampades de les diferents localitats de la província de Tarragona.

A més a més, s’ha anunciat que el dissabte assistirà a l’acampada de Tarragona una noia de Síria que donarà informació sobre la repressió que està patint el poble Sirià sota el règim de Bashar al-Assad.

En acabar, i abans de donar pas al concert del grup Bongo Botrako, l’assemblea ha llegit un manifest i s’ha fet un minut de silenci com a protesta per l’actuació violenta de la policia a la ciutat de València.

Més informació:

Web: http://www.acampadatgn.wordpress.com
Facebook: Acampada TGN
Twitter: #acampadatgn

Una respuesta a Nota de premsa 09/06/11

  1. Pingback: Tarragona ja està organitzada i decideix aixecar l’acampada el dia 20 de juny. | #acampadaTGN

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s